Bordspellenavond 18+ 2022

Het spelen van gezelschapsspelletjes samen is weer helemaal hot. Telefoons weg, televisie uit en echt even tijd doorbrengen met elkaar. Een paar korte (kaart)spelletjes of een spel dat de hele avond in beslag neemt, alles is mogelijk. Het kan fijn en makkelijk zijn om thuis te spelen, maar gezamenlijk met (nieuwe) vrienden, maakt het nóg leuker.

Wanneer: Elke eerste zaterdag van de maand om 19.00 uur is er een bordspelavond voor volwassenen in buurtcentrum het Spectrum (Lauraplein 1 in Heemskerk).

We spelen diverse toegankelijke spellen zoals Azul, Codenames, Ticket to Ride of Carcassonne, maar ook voor de fijnproever is er wel iets te spelen. Nieuw of juist veel speelervaring? Iedereen is welkom! De organisatie zorgt ervoor dat de deelnemers op gepaste afstand van elkaar kunnen meedoen.

Van te voren aanmelden kan, maar mag ook aan de deur.
Kosten: € 1,50 per keer (exclusief consumpties).

Mail voor meer informatie naar spectrum@metheemskerk.nl of bel 088 - 88 76 800.

Datums 01-01-2022 t/m 31-12-2022
Dag Zondag