Vakantieactiviteiten

Zes weken vrij... maar jij hoeft je niet te vervelen deze vakantie! Deze zomer organiseren we allerlei leuke activiteiten.

Timmerdorp Heemskerk 2023

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en vind jij het leuk om buiten samen met andere kinderen in de weer te zijn met hout, spijkers en een hamer? Meld je aan voor het Timmerdorp Heemskerk en timmer er op los van 28 t/m 31 augustus! Het thema is dit jaar: hulpdiensten.
Locatie: Buurtcenrum de Schuilhoek, Van Bronckhorststraat 1 Heemskerk.

Aanmelden kan via jeugd@metheemskerk.nl
Kosten: 30 euro per kind.
Er is een limiet van 80 deelnemers. Vol is vol.

Tienerkamp 2023

Wil jij jezelf deze zomer een keer uitdagen en zie je het zitten om samen met ons een week weg te gaan? Dan is het tienerkamp echt iets voor jou. Het kamp vindt plaats in de Belgische Ardennen.

Programma
Voor deze week hebben wij een zeer afwisselend en uitdagend programma in elkaar gezet. Een programma waarin jij de mogelijkheid krijgt om nieuwe vrienden te maken en jezelf op leuke manier uit te dagen. We gaan mountainbiken, klimmen en abseilen en nog veel meer toffe activiteiten.

Lijkt het jou geweldig om mee te doen met het tienerkamp, schrijf je dan hier snel in!

Kinderkamp 2023 Da Vinci

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar? En lijkt het je leuk om met ons op pad te gaan van maandag 31 juli t/m vrijdag 4 augustus? Meld je dan hier aan of lees verder!

Programma
Het thema van dit jaar is 'Kamp Da Vinci'. Dit thema heeft alles te maken met het uitvinden van geheimen over de geschiedenis. Wij gooien alles door elkaar van de Grieken en de Egyptenaren. De kinderen gaan allerlei activiteiten doen die te maken hebben met de verschillende symbolen en gebeurtenissen. In de activiteiten zitten geheimen verborgen die ze moeten zien te achterhalen en te kraken zodat ze einde van de week het geheim ontdekken.

Jongereninloop Schuilhoek

Kom gezellig langs bij onze jongereninloop op donderdagavond! Een potje poolen of gewoon chillen met vrienden en vriendinnen. Op 3, 17 en 24 augustus ben je van harte welkom bij de Schuilhoek tussen 19.00 - 22.00 uur.

Fun in the sun

Ga je niet op vakantie van 7 t/m 11 augustus en wil je toch leuke dingen doen? Dat kan! Ook dit jaar is er weer 'Fun In The Sun' voor kinderen t/m 14 jaar. De hele week kun je gratis meedoen aan diverse activiteiten. Of je nou van muziek, sport, knutselen of spelletjes houdt, er is voor iedereen wat leuks te doen.

Voor sommige activiteiten moet je je wel even aanmelden. Bekijk deze flyer voor meer info!

Jongerencentrum - Inside 54

Kom gezellig tafelvoetballen, tafeltennissen, poolen, darten, WII of Playstation spelen. Gezellig hangen met vrienden, samen een spelletje doen, tekenen of lezen. Thee en limonade is gratis.

Kijk voor onze gewijzigde openingstijden op deze flyer.