Vakantieactiviteiten

Timmerdorp Heemskerk 2023

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en vind jij het leuk om buiten samen met andere kinderen in de weer te zijn met hout, spijkers en een hamer? Meld je aan voor het Timmerdorp Heemskerk en timmer er op los van 28 t/m 31 augustus! Het thema is dit jaar: hulpdiensten.
Locatie: Buurtcenrum de Schuilhoek, Van Bronckhorststraat 1 Heemskerk.

Inschrijven

Aanmelden kan via jeugd@metheemskerk.nl 
Kosten: 30 euro per kind.
Er is een limiet van 80 deelnemers. Vol is vol.

Tienerkamp 2023

Wil jij jezelf deze zomer een keer uitdagen en zie je het zitten om samen met ons een week weg te gaan? Dan is het tienerkamp echt iets voor jou. Het kamp vindt plaats in de Belgische Ardennen.

Programma
Voor deze week hebben wij een zeer afwisselend en uitdagend programma in elkaar gezet. Een programma waarin jij de mogelijkheid krijgt om nieuwe vrienden te maken en jezelf op leuke manier uit te dagen. We gaan mountainbiken, klimmen en abseilen en nog veel meer toffe activiteiten.

Lijkt het jou geweldig om mee te doen met het tienerkamp, schrijf je dan hier snel in!

Inschrijven
De inschrijving voor het kamp blijft openstaan. Je gaat pas definitief mee als je daarover een definitieve bevestiging hebt ontvangen. Je ontvangt na het aanmelden een mail en een extra bericht met een vragenlijst. Op basis van het aantal aanmeldingen zal er een keuze worden gemaakt wie er daadwerkelijk mee kunnen met het kamp.

 

 

MET Heemskerk is onderdeel van WelschapSocius Groep