Voor kinderen tot 12 jaar

Wij organiseren activiteiten, groepen & trainingen voor jeugd, geven informatie & advies en bieden ondersteuning aan jeugd en hun ouders, verzorgers, begeleiders.

Samen met vrijwilligers, stagiaires, ouders en kinderen zelf, organiseren wij het hele jaar door activiteiten in de buurtcentra, op en rond de scholen en op veldjes of pleintjes in Heemskerk.

In schoolvakanties organiseren we regelmatig vakantieactiviteiten

Wij bieden ondersteuning bij de taalontwikkeling van jonge kinderen en hulp aan oudere kinderen bij hun huis-/schoolwerk. Kinderen kunnen ook meedoen aan trainingen om bv. weerbaarder of sociaal vaardiger te worden.

Jeugdmaatschappelijk werk

Wij zijn actief op de basisscholen in Heemskerk en coachen kinderen bij verschillende problematieken, zoals faalangst, pesten, echtscheiding. We bieden kortdurende ondersteuning met als doel het welbevinden van het kind te vergroten. Bij complexe opvoedingsvragen verwijzen wij door naar een andere organisatie. Wij geven naast individuele begeleiding/coaching ook groepstrainingen aan kinderen. Die vind je hieronder bij 'Werken aan jezelf'.

Activiteiten & groepen voor kinderen tot 12 jaar

Peuter-/ouderochtend

Voor kinderen tot 4 jaar en hun ouders is op 4 ochtenden per week een peuter-/ouderochtend

Download Informatieflyer activiteiten & groepen voor Jeugd tot 12 jaar

Team jeugd tot 12 jaar

Amber Veldhoen M 06 149 78 727
        Marcha Janson M 06 149 78 728
        Tamara Helder M 06 451 19 187
        Michel Zwaga M 06 149 78 742
        Marjolijn Miedema M 06 339 56 916
        Brenda Zonneveld M 06 199 35 966
        Silke Brosig M 06 282 21 304

Je vindt ons ook op Facebook en Instagram!