Voor jongeren 12+

De jongerenwerkers vind je vaak op straat, bij jongeren ontmoetingplekken (JOP’s) en op het Cruyff Court. En je ziet ze misschien op je school. Ze maken graag een praatje met jou en staan altijd open voor vragen.
Ze begeleiden activiteiten, zoals de inloop, meidengroep, sport, cursussen en huiswerkbegeleiding.
Je kunt ze dus overal tegenkomen. Ze zijn er voor jou!

Informatie & advies

Je kunt altijd bij ons terecht voor informatie en advies over allerlei onderwerpen: social media, drank en drugs, gamen, vriendschap en relaties, pesten, seksualiteit, vrijetijdsbesteding, bijbaan....
Stel je vraag dan denken wij met je mee! Je kunt ook informatie vinden op de pagina Ik doe het zelf.

Jeugdmaatschappelijk werk & Jongerencoaching

Vrienden, ziekte, verdriet, sporten, spelen, verslaafd, school, pesten, ouders, werken, financiën, eenzaam… Groter, ouder worden gaat vanzelf, maar soms kun je je zorgen maken of lopen dingen niet lekker. Blijf er niet mee zitten, ga praten met iemand die je kan helpen. Jongerenwerkers en jeugdmaatschappelijke werkers begeleiden en coachen jongeren op verschillende manieren; individueel of in een groep. Je oefen en ontwikkelt vaardigheden of eigenschappen die je kunt gebruiken op school, thuis en in andere situaties: zoals zelfvertrouwen, contact leggen, vriendschappen en voor jezelf opkomen.

Internationale Schakelklas

Via de Internationale Schakelklas (ISK) van het Kennemer College geven wij jeugdige nieuwkomers praktische info en advies. Via sport en spel brengen wij je in contact met andere jeugd en maken je wegwijs in Heemskerk.

Activiteiten & groepen voor jongeren 12+

We organiseren de activiteiten graag samen met jou en horen dus graag je ideeën.

Contact met de jongerenwerkers

Marcha Janson M 06 149 78 728
        Amber Veldhoen M 06 149 78 727
        Frank Smit M 06 437 45 192
        Ger Schulte M 06 149 78 741
        Michel Zwaga M 06 149 78 742
        Sabine Blauw M 06 341 32 621
        Emile van der Wal M 06 398 62 007
        Brenda Zonneveld M 06 199 35 966

Je vindt ons ook op Facebook en Instagram!