Coronanieuws

Buurtcentra verder open

Met ingang van 25 september 2021 zijn de coronaregels in Nederland versoepeld. Veel maatregelen verdwijnen, er kan weer veel meer, maar het virus is niet weg. Dit heeft natuurlijk ook gevolgen voor de afspraken welke nu gelden in de buurtcentra.
Weer meer activteiten kunnen doorgaan met inachtneming van de algemene richtlijnen van de overheid en hygiëne.

De belangrijkste afspraken zijn:

• Bij georganiseerde activiteiten in buurt- en wijcentra is een coronatoegangsbewijs niet nodig.
  • De bar is weer open voor koffie/thee/fris/licht alcoholische dranken tegen vastgestelde prijzen.
  • Er is handgel/handalcohol bij de ingang aanwezig.
  • De locatie zorgt voor voldoende ventilatie en veilige doorstroom. Geef elkaar de ruimte.
  • We vragen deelnemers om tafels en stoelen die gebruikt zijn, schoon te maken na gebruik.
  • We vragen iedereen (deelnemers, docenten, personeel) om bij verkoudsheidsklachten thuis te blijven. Soms moeten we een activiteit of bijeenkomst vlak voor aanvang afbellen.

Sociaal werk in coronatijd

MET Heemskerk valt onder Sociaal Werk en wij worden gezien als cruciale sector. Wij bieden laagdrempelige toegang aan (kwetsbare) inwoners van Heemskerk voor hulp, ondersteuning en het tegengaan van eenzaamheid. Onze sociaal Werkers zult u tevens treffen in de straten en buurten van Heemskerk.
Heeft u een vraag aan ze of wilt u iets bespreken? Spreekt u ze gerust aan (op 1,5 meter afstand).

Informatie & contact

Houd deze website of onze Facebookpagina in de gaten voor actuele informatie of bel ons op 088  88 76 800.