KomBinnen! 2022

KomBinnen!

Als je trek hebt in koffie of thee, als je een luisterend oor zoekt of vragen hebt… Kom binnen! Je kunt alleen even ‘zijn’ en rustig op adem komen, vragen stellen en je zorgen delen. Er zijn geen verplichtingen. Ervaren vrijwilligers zorgen voor ontspanning in een fijne sfeer; indien nodig is een beroepskracht aanwezig.

Ben je eenzaam of alleen, heb je een verlies meegemaakt of een blijvende ziekte? Ben je mantelzorger. Dan kan het fijn zijn om eens met iemand hierover te praten. Iemand die luistert. Iedereen heeft een verhaal. Als u dat wilt delen bent u welkom. Kom binnen bij Kombinnen!

Buurtcentrum de Schuilhoek, Van Bronckhorststraat 1, Heemskerk.
Wanneer: Elke vrijdag van 9.30 uur tot 11.00 uur
Kosten: Deelname € 1,- per persoon, inclusief een kopje koffie/thee
Aanmelden: Ingrid Dudink, 06 484 576 32 of ingrid.dudink@metheemskerk.nl

Ivm de Corona maatregelen dient u zich vooraf aan te melden bij Ingrid. Volgt u in het buurtcentrum aub de juiste route. Bel af wanneer u verkoudheidklachten of koorts heeft.

Datums 01-01-2022 t/m 31-12-2022
Dag Vrijdag