Relax Energize Gym nieuwe energie en ontspanning 2021-2022

Relax Energize Gym: nieuwe energie en ontspanning

Bij een teveel aan stresshormonen kunt u zich onprettig voelen. Stress kan in onze schouders en rug gaan zitten en deze pijnlijk en gevoelig maken.
Met Relax Energize Gym leert u met gymoefeningen uit Yoga, Pilates en ontspanningstechnieken, stress los te laten en flexibiliteit en kracht op te bouwen. Hierdoor voelt u zich meer gefocust en kalm.

Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde serie rekoefeningen, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van rust, harmonie en balans brengt. Souplesse is van belang als u ouder wordt, maar het lichaam versterken ook. Daarom ligt de focus in deze lessen onder andere bij het soepeler en sterker maken van de rug en gewrichten.

In de lessen leert u ook hoe u emoties en hormonen in balans brengt, d.m.v. een vorm van Yoga-gym die het lichaam ondersteunt in het ontgiftingsproces en hoe dit u jong houdt.

Voor wie is het geschikt?
Relax Energize Gym is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd en geslacht.
Er is geen voorkennis van Yoga of Pilates vereist. De oefeningen zijn altijd veilig en er is voldoende gelegenheid om alle bewegingen en posities aan te leren.

Afhankelijk van de hoogte van het bruto gezinsinkomen, is korting mogelijk op deze cursus. Kijk voor de voorwaarden bij de algemene cursusinformatie.

Wij volgen bij onze activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Kijk voor informatie op www.rijkoverheid.nl.

Activiteit details
Datums 08-09-2021 t/m 15-06-2022
Activiteitbijdrage € 205,20
Dag Woensdag
Tijdstip 19:15 tot 20:15 uur.
Maximum aantal deelnemers 15
Aantal bijeenkomsten 0
Periode Elke week
Docent Angeles van de Bos-Hernandez
Locatie Het Spectrum
Terug naar Volwassenen Inschrijven op deze activiteit

MET Heemskerk is onderdeel van WelschapSocius Groep