Activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Samen met kinderen, vrijwilligers, stagiaires en ouders organiseren wij het hele jaar door activiteiten in de buurtcentra, op en rond de scholen en op veldjes of pleintjes in de verschillende buurten van Heemskerk.

Vakantieactiviteiten

In de schoolvakanties organiseren wij vakantieactiviteiten en in de zomer het kindervakantiekamp.

Rots & Water

In deze training voor jongens en meisjes wordt zowel de fysieke als mentale weerbaarheid getraind. Kinderen leren voor zichzelf opkomen en zich te verweren of te beheersen als dat nodig is. Zij kiezen voor de rots- of de waterhouding. Rots staat voor spierkracht, standvastigheid, weten wat je waard bent. Water staat voor communicatie, inleving en vriendschap.

Brugklastraining

Voor kinderen die dit jaar van de basisschool naar de middelbare school gaan. Deze overgang kan heel spannend zijn. Hoe maak je nieuwe vrienden? Hoe kom je op voor jezelf? Hoe ga je om met groepsdruk? In deze groep leer je vaardigheden om hier mee om te gaan, zodat je straks met zelfvertrouwen naar je nieuwe school gaat.
De training wordt gehouden op woensdag van 15.00 tot 16.00 uur in buurtcentrum de Schuilhoek (Van Bronckhorststraat 1, Heemskerk).
De training bestaat uit 4 bijeenkomsten: 26 mei 2021, 2 juni 2021, 9 juni 2021, 16 juni 2021
Informatie en aanmelden bel 06 33956916 of mail naar of

Spring op Groen & Plein

Van april tot oktober zijn de jeugdwerkers regelmatig op veldjes en (school)pleinen met sport & spel materiaal. Om lekker samen buiten te kunnen spelen.

Kind & Taal

Wij ondersteunen kinderen (en gezinnen) op verschillende manieren bij het vergroten van hun taalvaardigheid. Lees meer

Spel-doe middag in coronatijd

Ontdek je talenten bij Spel-doe! Ga knutselen, koken/bakken, timmeren, tekenen, schilderen, sporten en spelen.
Vooraf aanmelden is verplicht vanwege het beperkt aantal plekken. Aanmelden bij:
Wanneer & waar: woensdag 14.30 - 15.30 uur in de Schuilhoek. Kosten: € 1.00.
Ouders mogen niet mee naar binnen en dragen hun kind(eren) bij de deur aan onze medewerkers over.

Huiskamer Rinket & de Fakkel

Wij organiseren een huiskamer bij basisschool het Rinket & de Fakkel. Samen wat drinken, buiten spelen, een spelletje doen en met elkaar praten over wat je bezig houdt. Wanneer: na schooltijd op dinsdagmiddag

Let op! Bij het inschrijven op activiteiten maakt u eerst een account aan.

Meer activiteiten

Contact & informatie