Tienerkamp 2022

Wil jij jezelf deze zomer graag een keer uitdagen en zie je het zitten om samen met ons een week weg te gaan?

Dan is het tienerkamp (in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar) echt iets voor jou. Het kamp vindt plaats in Vierhouten, waar wij zullen verblijven op Safarikamp Bandar.

Tijdens deze week hebben we een zeer afwisselend en uitdagend programma in elkaar gezet. Een programma waarin jij de mogelijkheid krijgt om nieuwe vrienden te maken en jezelf op een leuke manier kan en mag uitdagen. We gaan samen met jullie Mountainbiken, het grootste klimparcours van Nederland beklimmen, ook gaan we samen kijken of we de snelste tijd kunnen neerzetten in de escape room.

Lijkt het jou geweldig om mee te doen met het tienerkamp, schrijf je dan snel in!

Kosten: €100 (inclusief verblijf, eten en diverse uitdagende activiteiten).

De inschrijving voor het kamp blijft open staan, maar uw tiener gaat pas definitief mee, als u daarover bericht heeft ontvangen. Uw ontvangt na het aanmelden een mail, daarnaast krijgt u nog een andere mail met daarin een vragenlijst. Op basis van het aantal aanmeldingen zal er een keuze worden gemaakt wie er daadwerkelijk mee kunnen met het kamp. Op dit moment zijn wij nog in afwachting van bepaalde fondsen, mocht deze niet gehonoreerd worden dan is er een kans dat kamp niet doorgaat.

Activiteit details
Datums 18-07-2022 t/m 22-07-2022
Activiteitbijdrage € 100,00
Dag
Tijdstip 10:00 tot 15:00 uur.
Maximum aantal deelnemers 18
Aantal bijeenkomsten 0
Periode Eenmalig
Docent
Locatie
Terug naar Jongeren 12+ Inschrijven op deze activiteit

MET Heemskerk is onderdeel van WelschapSocius Groep