JEUGD AAN ZET activiteiten

MET Heemskerk, Young DT en Team Teen presenteren gave, gratis activiteiten voor jongeren. Bekijk hieronder wat er deze maand plaatsvindt!

Belangrijk voor deelnemers en ouders/verzorgers: Als activiteiten onverhoopt geannuleerd worden of als het weer het niet toe laat, krijgt u van ons een e-mail. De veiligheid van uw kinder(en)/deelnemers en de apparatuur staat voorop. Indien een activiteit geannuleerd wordt, proberen we het naar een andere datum te verplaatsen. Staat uw kind al op de lijst, dan betekent dat automatisch dat het doorschuift naar de geplande nieuwe datum. Kunnen jullie dan niet? Laat dit op tijd weten zodat iemand anders mee kan doen.

Aanmelden via:

JUNI

Archery Attack 1 en 22 juni

Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale vriendelijke pijlen (met een zachte rubberen 'punt') ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Heb je een groep van 20 personen dan speel je 10 tegen 10. Iedere deelnemer krijgt zijn eigen boog, masker en een aantal pijlen in het begin. Van hieruit gaat het spel pas echt beginnen. Omdat de pijlen een zachte rubberen punt hebben is Archery Tag heel veilig, maar wat het zo spannend maakt is de snelheid waarmee er geschoten kan worden. Het verstoppen en ontwijken van pijlen die van alle kanten om je heen vliegen is super gaaf!.

Dinsdag 1 juni : Locatie Cruyff Court Heemskerk – Geelvinckstraat
-Groep 1 (10 tot 12 jaar): 15:15 tot 16:15 uur.
-Groep 2 (13 tot 17 jaar): 16:30 tot 17:30 uur.

Dinsdag 22 juni : Locatie Vlaskamp grasveld  – Broekpolder
-Groep 1 (10 tot 12 jaar): 15:15 tot 16:15 uur.
-Groep 2 (13 tot 17 jaar): 16:30 tot 17:30 uur.

Visclinic 10 juni

Wil jij leren vissen? Vind jij het leuk om buiten in de natuur zijn? Dan is dit je kans om op het Vlaskamp te Broekpolder lekker langs de waterkant te leren vissen. Onze vrijwilliger gaat met jou aan de slag zodat je genoeg kennis hebt om een visje te vangen.
Alle vissen worden netjes weer uitgezet in de sloot.

Donderdag 10 juni: Vlaskamp Broekpolder
10-17 jaar:               19.00 - 21.00 uur

Outdoor bioscoop 12 juni

Een unieke ervaring! Met elkaar op een kleedje kijken naar een film in de buitenlucht. Tijdens de outdoor bioscoop is dit mogelijk! De parkeerplaats van Buurtcentrum de Schuilhoek bouwen we om tot een bijzondere bioscoop.

Zaterdag 12 juni - Locatie Parkeerplaats Schuilhoek
6 -12 jaar:                13.00 uur
11- 15 jaar:              16.00 uur
16- 23 jaar:              19.00 uur

Graffiti Workshop 16 juni en 25 juni

Wil jij leren hoe je iets gaafs kunt maken met een spuitbuis? De workshopleiders van Spatzuiver kunnen jou in 1 uur heel veel gave trucjes leren. Vind jij het leuk om creatief te zijn en vind je het leuk om jezelf uit te dagen? Geef je dan op voor deze workshop.

Woensdag 16 juni - Locatie Parkeerplaats Spectrum
8 -16 jaar:                16.00 – 18.30 uur