Brede School

Kinderkamp 2023 Da Vinci

Het kinderkamp 2023 is van maandag 31 juli t/m vrijdag 4 augustus. We starten maandag de kinderen worden om 11:00 uur verwacht met hun fiets. Het is op vrijdag om 11:00 uur afgelopen.

Het kinderkamp is voor kinderen tussen vanaf 8 t/m 12 jaar oud. Het thema van het kamp dit jaar is " Kamp Da Vinci… De thema heeft alles te maken met het uitvinden van geheimen over de geschiedenis. Wij gooien alles door elkaar van de grieken, Egyptenaren en de kinderen gaan allerlei activiteiten doen die te maken hebben met de verschillende symbolen en gebeurtenissen in de activiteiten zitten geheimen verborgen deze geheimen moeten zij zien te achterhalen en kraken zodat ze einde van de week het geheim ontdekken.

Het kinderkamp wordt dit jaar gehouden in en om het gebouw Jeugdhuis de Boogaerd van Scouting Don Bosco in Uitgeest. Dit jaar gaan we in tenten slapen zoals vroeger.

We willen er een leuke 5 dagen van maken. Er is een fijne groep enthousiaste vrijwilligers samen met een Sociaal werker op het kamp. Zij zijn de afgelopen maanden bezig geweest met een leuke programma te bedenken met ruimte voor actief, ontspanning en gezelligheid.
We gaan twee keer er op uit in de buurt met de fiets. Er zullen diverse activiteiten plaatsvinden in en om het water. Ook zullen er creatieve activiteiten zijn en gaan we heel veel spellen spelen samen. Het scouting gebouw staat ook in de buurt van water. Wij moeten daarom weten of uw kind een zwemdiploma heeft.

De inschrijving voor het kamp blijft open staan, maar uw kind(eren) gaan pas definitief mee, als u daarover bericht heeft ontvangen. U ontvangt na het aanmelden een mail dit is een bevestiging van inschrijving, maar ook krijgt u nog een andere mail met daarin de vraag voor een bel of op afspraak op locatie MET Heemskerk. Voor het gesprek wordt u verzocht een vragenlijst in te vullen. Op basis van het aantal aanmeldingen en een goed gesprek zal er een keuze worden gemaakt wie er daadwerkelijk mee kunnen met het kamp.

De inschrijving zijn voorlopig nog op voorwaarde dat we het akkoord krijgen in afwachting van Fondsaanvragen.

Activiteit details
Datums 31-07-2023 t/m 04-08-2023
Activiteitbijdrage € 65,00
Dag
Tijdstip 11:00 tot 11:00 uur.
Maximum aantal deelnemers 28
Aantal bijeenkomsten 5
Periode Eenmalig
Docent Amber Veldhoen
Locatie
Terug naar Brede School Inschrijven op deze activiteit

MET Heemskerk is onderdeel van WelschapSocius Groep