Brede School

Kinderkamp 2022 Wij gaan offline. Camp is Loading …

Het kamp is van maandag 25 juli t/m donderdag 28 juli. We starten maandag de kinderen worden om 11:00 uur verwacht met hun fiets. Het is op donderdag om 11:00 uur afgelopen. Het kinderkamp is voor kinderen tussen vanaf 8 t/m 12 jaar oud. Het thema van het kamp dit jaar is "Wij gaan offline, Camp Loading... want hoe heerlijk is het dat we op kamp evennlekker offline kunnen zijn, even een digitale break.

Locatie
Het kinderkamp wordt dit jaar gehouden in en om het gebouw Jeugdhuis de Boogaerd van Scouting Don Bosco, Westergeest 39, 1911 AG in Uitgeest.

We willen er een leuke 4 dagen van maken. Er is een fijne groep enthousiaste vrijwilligers samen met een Sociaal werker op het kamp. Zij zijn de afgelopen maanden bezig geweest met een leuke programma te bedenken met ruimte voor actief, ontspanning en gezelligheid. We gaan twee keer er op uit in de buurt met de fiets. Er zullen diverse activiteiten plaatsvinden in en om het water. Het scouting gebouw staat ook in de buurt van water. Wij moeten daarom weten of uw kind een zwemdiploma heeft.

De inschrijving voor het kamp blijft open staan, maar uw kind(eren) gaan pas definitief mee, als u daarover bericht heeft ontvangen. U ontvangt na het aanmelden een mail dit is een bevestiging van inschrijving, maar ook krijgt u nog een andere mail met daarin de vraag voor een bel of op afspraak op locatie MET Heemskerk. Voor het gesprek wordt u verzocht een vragenlijst in te vullen. Op basis van het aantal aanmeldingen en een goed gesprek zal er een keuze worden gemaakt wie er daadwerkelijk mee kunnen met het kamp.

De inschrijving zijn voorlopig nog op voorwaarde dat we het akkoord krijgen in afwachting van Fondsaanvragen.

Datums 25-07-2022 t/m 28-07-2022
Periode Eenmalig