Wintergames Heemskerk

Gratis activiteiten voor jongeren tussen de 13 en 17 jaar.

Wintergames is een samenwerking tussen MET Heemskerk en Sportservice Kennemerland. We gaan superleuke dingen doen zoals o.a. Archery Attack, Lasergamen, Freestyle en panna voetbal en een dansclinic.

Inschrijven kan je doen per mail:  . Vermeld hierin je naam, leeftijd en aan welke activiteit je wilt deelnemen. Je deelname is pas definitief als je bericht vanuit ons hebt ontvangen.

ARCHERY ATTACK 17 februari

Deze activiteit is voor jongeren van 13 t/m 17 jaar en vindt plaats op het Cruyff Court in Heemskerk.
Bij deze bijzondere manier van boogschieten is het de bedoeling dat je op elkaar gaat schieten met zachte pijlen! Een mix van trefbal, boogschieten en paintball dat ook wel Archery Tag of Archery Attack wordt genoemd. Je bent gewapend met (zachte) pijl en boog om de strijd aan te gaan. Weet jij de tegenstanders te raken?
Er wordt gespeeld op 2 tijdstippen, je kunt je voor 1 van de 2 tijdstippen aanmelden. Groep 1 is van 15.30 tot 16.30 uur en Groep 2 van 16.45 tot 17.45 uur.

FREESTYLE EN PANNA VOETBAL 10 & 26 februari

Deze activiteit is voor jongeren van 13 t/m 17 jaar en vindt plaats op het Cruyff Court in Heemskerk.
Lekker spelen met een bal! Uitgedaagd worden en een ander uitdagen met een potje Panna. Trucs oefenen, wie kan uiteindelijk de mooiste truc doen? Bakker United verzorgt deze clinic.
Er wordt gespeeld op 2 tijdstippen, je kunt je voor 1 van de 2 tijdstippen aanmelden. Groep 1 is van 15.30 tot 16.30 uur en Groep 2 van 16.45 tot 17.45 uur.

LASERGAMEN 24 februari

Deze activiteit is voor jongeren van 13 t/m 17 jaar en vindt plaats op de Skatebaan (ter hoogte van Cornelis Geelvinckstraat), Heemskerk.
Sluip over de skatebaan van schuilplek naar schuilplek. Welk team kan het beste samenwerken en wie is de beste sluipschutter?! Schrijf je nu in voor deze te gekke vakantieactiviteit: LASERGAMEN!
Er wordt gespeeld op 2 tijdstippen, je kan je voor 1 van de 2 tijdstippen aanmelden. Groep 1 is van 17.30 tot 18.30 uur en groep 2 van 18.30 tot 19.30 uur.

Informatie

Voor meer informatie kan je bellen met Marcha Janson 06-14978728. Aanmelden per mail:  . Geef bij aanmelden door voor welke groep je wilt inschrijven. Ook je voor- en achternaam, leeftijd en telefoonnummer vermelden. Deze activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met Sportservice Kennemerland.

Wat is er in de vakantie te doen?

Helaas zijn er binnen deze categorie geen activiteiten gevonden