Vrijwilligerswerk met mensen met een verstandelijke beperking

Voor mensen met een verstandelijke beperking organiseren wij activiteiten die zorgen dat zij op een ontspannen manier anderen kunnen ontmoeten en hun vrije tijd op een zinvolle manier kunnen besteden.

Vrijwilligers voor soos op vrijdagavond in het Spectrum

Elke week is er gezellige avond voor mensen met een verstandelijke beperking die veelal begeleid of beschermd wonen. Activiteiten bedenken, voorbereidingen doen, hapjes maken, van alles organiseren en natuurlijk de uitvoering zelf. De enthousiaste vrijwilligersgroep bestaat al lang en organiseert heel veel. Inmiddels is er behoefte aan 'nieuw bloed'. Heb je leuke ideeën, affiniteit met deze doelgroep, kun je tegen een knuffel op zijn tijd en ben je creatief, lief en kun je de handen uit de mouwen steken? Kom dan eens langs voor een kijkje en laat je inpakken door de charme van de deelnemers en de tomeloze inzet van de vrijwilligers. We beloven je een toffe vrijwilligersklus en een rooster, zodat je ook een vrijdag vrij bent.
Interesse? Neem dan contact op met Gönül Güler - E , T 06 24520326

De Knutselclub (dinsdagavond) zoekt versterking van het vrijwilligersteam

Op dinsdagavond kunnen mensen met een verstandelijk beperking creatief bezig zijn in buurtcentrum de Schuilhoek. Bij de knutselclub werken 8 a 10 deelnemers wekelijks met veel plezier aan hun werkstukje. Zij werken met verschillende materialen, zoals hout, papier, verf, karton. Materialen en gereedschappen zijn aanwezig.
Enthousiaste vrijwilligers begeleiden hen daarbij; de een heeft meer hulp nodig dan de ander. De vrij stabiele vrijwilligersgroep zoekt nu versterking van iemand die affiniteit heeft met de doelgroep, kan genieten van wat de deelnemers bewerkstelligen, humor heeft en een goed overzicht kan houden. Een beetje praktische en ondernemende instelling is een pre. Vrijwilligers krijgen ondersteuning waar nodig.
Wanneer & waar: dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur (niet in schoolvakanties)buurtcentrum de Schuilhoek
Interesse? Informatie & contact: E , T 06 43594373

 

Omdat je met mensen met een verstandelijke beperking werkt is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist . Wij vergoeden de kosten.