Peuter-/ouderochtend

Een gezellige ochtend voor ouders, opa`s, oma`s of verzorgers met kinderen van 0 tot 4 jaar. Ervaringen uitwisselen en vragen stellen over de opvoeding, terwijl kinderen lekker kunnen spelen, zingen, dansen enz.

• Kinderen kunnen spelen, bouwen, fietsen, kleien, kleuren, wat ze zelf willen.
  • We lezen de kinderen voor.
  • Voor de allerkleinsten hebben we speelkleden.
  • Halverwege de ochtend krijgen de kinderen wat te drinken en fruit.
  • Aan het eind van de ochtend ruimen we samen op en sluiten af met een kringspelletje.

Ondersteuning bij de opvoeding

• De peuter/ouderochtend is voor kinderen een goede voorbereiding op peuteropvang.
  • Professionele beroepskrachten begeleiden de ochtend. Zij hebben hulp van vrijwilligers.
  • Welschap werkt samen met het consultatiebureau en het Centrum voor Jeugd en Gezin.
  • Ook zijn wij bekend met het opvoedingsondersteuningsprogramma Triple P.

Maandag en vrijdag van 9.45 tot 11.15 uur:
Buurtcentrum Het Spectrum
Lauraplein 1, 1961 GP Heemskerk

Dinsdag en donderdag van 9.45 tot 11.15 uur:
Buurtcentrum De Schuilhoek
Van Bronckhorststraat 1, 1962 TV Heemskerk

In de schoolvakanties zijn wij gesloten.

€ 1,50 per keer (contant)

Aanvullende maatregelen anno juli 2021

Vooraf aanmelden is verplicht. U kunt een Whats App of SMS sturen naar:
  • Aanmelden maandag en vrijdag ochtend: Amber Veldhoen 06 149 78 727
  • Aanmelden dinsdag en donderdag ochtend: Marcha Janson 06 149 78 728

Vermeld in het bericht uw naam en de naam van het kind.
Wij houden ons aan de RIVM regels. In verband met de coronamaatregelen zijn er maximaal 18 plaatsen voor volwassenen beschikbaar. Per aanmelding liefst één begeleider mee. Is het noodzakelijk dat beide ouders aanwezig zijn, dan graag in overleg. Mocht u of uw kind corona gerelateerde klachten hebben, dan blijft u thuis.

Informatie & contact

T 06 149 78 727
  T 06 149 78 728

Kind & Taal