Fietsen & wandelen

Fietsen

Het hele jaar door, elke dinsdag- en donderdagochtend een groepsfietstocht van 25 km.
Vertrek: dinsdag om 9.00 uur en donderdag om 09.30 uur bij het Spectrum, Lauraplein 1, Heemskerk.
Kosten: onderweg drinken we een kopje koffie voor eigen rekening.

Fietsles voor vrouwen

De lessen worden georganiseerd vanuit De Schuilhoek op de nabijgelegen skatebaan en in het park. Als vrouwen goed kunnen fietsen gaan ze de weg op. Fietsen zijn in 3 maten aanwezig.
Wanneer & waar: van september tot november en van mei tot juli op woensdagochtend van 10.30 tot 11.30 in het park bij de Schuilhoek.
Kosten: € 20,-.

Wandelgroep maandagochtend

Samen buiten bewegen en na afloop een kopje koffie/thee drinken. Trek je wandelschoenen aan en loop met ons mee.
Wanneer & waar: wekelijks op maandag van 10.00 - 11.00 uur; start en finish bij het Spectrum, Lauraplein 1
Kosten: € 1,- en het eerste kopje koffie/thee is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Wijkwandelen

Vertrek: 3e donderdag vd maand van april t/m oktober om 9.30 uur bij het Spectrum, Lauraplein 1, Heemskerk.
Kosten: € 1,- en het eerste kopje koffie/thee is gratis.
Informatie: buurtcentrum het Spectrum, T 088 88 76 800