Nieuws naar aanleiding van de persconferentie van 14 december 2020

Goed nieuws, we zijn nog open!
In onze buurtcentrum mogen besloten en georganiseerde activiteiten doorgaan. Beweegactiviteiten en sporten binnen mag niet meer, dus die stoppen.
MET Heemskerk valt onder Sociaal Werk en daardoor worden wij als cruciale sector gezien. Wij bieden laagdrempelige toegang aan (kwetsbare) inwoners van Heemskerk voor hulp, ondersteuning en het tegengaan van eenzaamheid.
Houd deze website of onze Facebookpagina in de gaten voor actuele info. [☎] Bellen mag ook.

De belangrijkste afspraken hierbij zijn:

• Bezoek en deelname is op afspraak/inschrijving. Er is geen vrije inloop.
  • In de gangen en buffet ruimtes draagt iedereen een mondkapje. Mensen nemen zelf een mondkapjes mee
  • Er geldt een maximaal aantal personen per ruimte. Dat betekent voor activiteiten soms kleinere groepen.
  • Na activiteiten is een nazit niet mogelijk.
  • Er is handgel/handalcohol bij de ingang aanwezig.
  • We vragen deelnemers om tafels en stoelen die gebruikt zijn, schoon te maken na gebruik.
  • We vragen iedereen (deelnemers, docenten, personeel) om bij verkoudsheidsklachten thuis te blijven. Soms moeten we een activiteit of bijeenkomst daardoor vlak voor aanvang afbellen.

Daarnaast houden wij ons natuurlijk aan de algemene richtlijnen; zoals blijf thuis bij klachten, houd 1,5 m afstand etc.

Onze Sociaal Werkers zult u nog wel treffen in de straten en buurten van Heemskerk. Heeft u een vraag aan ze of wilt u iets bespreken?
Spreekt u ze gerust aan (op 1,5 meter afstand). Uiteraard zijn we telefonisch en online ook bereikbaar!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Het Spectrum 0251 207777
De Schuilhoek 0251 253054