Buurtcentra verder open

In onze buurtcentrum kunnen weer meer activteiten doorgaan met inachtneming van de algemene richtlijnen van de overheid en hygiëne. Beweegactiviteiten en sporten zijn ook weer toegestaan.

De belangrijkste afspraken zijn:

• Bezoek en deelname is op afspraak/inschrijving. Er is geen vrije inloop boven de 12 jaar.
  • Een gezondheidscheck en registratie zijn verplicht.
  • Er geldt een maximaal aantal personen per ruimte. Dat betekent voor activiteiten soms kleinere groepen.
  • De bar is weer open voor koffie/thee/fris/licht alcoholische dranken tegen vastgestelde prijzen.
  • Er is handgel/handalcohol bij de ingang aanwezig.
  • De locatie zorgt voor voldoende ventilatie en veilige doorstroom. Iedereen houdt 1,5 meter afstand.
  • We vragen deelnemers om tafels en stoelen die gebruikt zijn, schoon te maken na gebruik.
  • We vragen iedereen (deelnemers, docenten, personeel) om bij verkoudsheidsklachten thuis te blijven. Soms moeten we een activiteit of bijeenkomst vlak voor aanvang afbellen.

Sociaal werk in coronatijd

MET Heemskerk valt onder Sociaal Werk en wij worden gezien als cruciale sector. Wij bieden laagdrempelige toegang aan (kwetsbare) inwoners van Heemskerk voor hulp, ondersteuning en het tegengaan van eenzaamheid.
Onze sociaal Werkers zult u tevens treffen in de straten en buurten van Heemskerk.
Heeft u een vraag aan ze of wilt u iets bespreken? Spreekt u ze gerust aan (op 1,5 meter afstand).

Informatie & contact

Houd deze website of onze Facebookpagina in de gaten voor actuele info. [☎] Bellen mag ook naar algemeen nummer 088 – 88 76 800.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------