Nieuws rond versoepelingen en maatregelen

Buurtcentra verder open vanaf 5 juni
In onze buurtcentrum mogen besloten en georganiseerde activiteiten doorgaan. Beweegactiviteiten en sporten zijn ook weer toegestaan.
MET Heemskerk valt onder Sociaal Werk en daardoor worden wij als cruciale sector gezien. Wij bieden laagdrempelige toegang aan (kwetsbare) inwoners van Heemskerk voor hulp, ondersteuning en het tegengaan van eenzaamheid. Houd deze website of onze Facebookpagina in de gaten voor actuele info. [☎] Bellen mag ook naar algemeen nummer 088 – 88 76 800.

De belangrijkste afspraken zijn:

• Bezoek en deelname is op afspraak/inschrijving. Er is geen vrije inloop boven de 12 jaar.
  • Een gezondheidscheck en registratie zijn verplicht.
  • In de gangen en andere binnenruimtes draagt iedereen een mondkapje. Men neemt die zelf mee.
  • Er geldt een maximaal aantal personen per ruimte. Dat betekent voor activiteiten soms kleinere groepen.
  • De bar is weer open voor koffie/thee/fris/licht alcoholische dranken tegen vastgestelde prijzen.
  • Er is handgel/handalcohol bij de ingang aanwezig.
  • De locatie zorgt voor voldoende ventilatie en veilige doorstroom. Iedereen houdt 1,5 meter afstand.
  • We vragen deelnemers om tafels en stoelen die gebruikt zijn, schoon te maken na gebruik.
  • We vragen iedereen (deelnemers, docenten, personeel) om bij verkoudsheidsklachten thuis te blijven. Soms moeten we een activiteit of bijeenkomst vlak voor aanvang afbellen.

Daarnaast houden wij ons natuurlijk aan de algemene richtlijnen van de overheid.

Onze Sociaal Werkers zult u tevens treffen in de straten en buurten van Heemskerk. Heeft u een vraag aan ze of wilt u iets bespreken?
Spreekt u ze gerust aan (op 1,5 meter afstand). Uiteraard zijn we telefonisch en online ook bereikbaar!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Het Spectrum & De Schuilhoek  088 – 88 76 800
Inside54 06 14978742 / 06 33084354