Buurtcentra verder open

De meeste activteiten kunnen doorgaan met inachtneming van de algemene richtlijnen van de overheid en hygiëne.

De belangrijkste afspraken zijn:

• Het dragen van een mondkapje is verplicht in onze buurtcentra.
  • In alle locaties en tijdens activiteiten is 1,5 meter afstand houden verplicht.
  • Bij georganiseerde activiteiten in buurt- en wijkcentra is een coronatoegangsbewijs niet nodig.
  • Activiteiten en locaties sluiten om 17.00 uur, één op één gesprekken kunnen ook na die tijd.
  • De bar is open voor koffie/thee/fris/licht alcoholische dranken tegen vastgestelde prijzen.
  • Er is handgel/handalcohol bij de ingang aanwezig.
  • De locatie zorgt voor voldoende ventilatie en veilige doorstroom. Geef elkaar de ruimte.
  • We vragen deelnemers om tafels en stoelen die gebruikt zijn, schoon te maken na gebruik.
  • We vragen iedereen (deelnemers, docenten, personeel) om bij verkoudsheidsklachten thuis te blijven. Soms moeten we een activiteit of bijeenkomst vlak voor aanvang afbellen.

Sociaal werk in coronatijd

MET Heemskerk valt onder Sociaal Werk en wij worden gezien als cruciale sector. Wij bieden laagdrempelige toegang aan (kwetsbare) inwoners van Heemskerk voor hulp, ondersteuning en het tegengaan van eenzaamheid. Onze sociaal Werkers zult u tevens treffen in de straten en buurten van Heemskerk. Heeft u een vraag aan ze of wilt u iets bespreken? Spreekt u ze gerust aan (op 1,5 meter afstand).

Informatie & contact

Houd deze website of onze Facebookpagina in de gaten voor actuele info. [☎] Bellen mag ook naar algemeen nummer 088 - 88 76 800