Bij deze ontmoetingsactiviteiten bent u van harte welkom

MET Heemskerk is weer gestart met activiteiten. Houdt u aan de huidige coronamaatregelen. Bel af wanneer u verkoudheidklachten of koorts heeft. 

Alleen is ook maar alleen

Activiteit waar u andere mensen kunt leren kennen om samen leuke dingen te ondernemen zoals wandelen, fietsen, koffie drinken of zwemmen. Het gaat niet om liefdesrelaties, maar om vriendschap. Want: samen is leuker dan alleen!
Wanneer & waar:  zondag 21 november van 14.00 tot 15.30 uur in het Spectrum.
Kosten: € 1,- en het eerste kopje of thee is gratis.
Vooraf aanmelden verplicht via Ingrid Dudink 06 484 576 32.

Spelletjesmiddag op Zondag

Voor iedereen die houdt van gezelschapspellen; sjoelen, rummikub, kaarten, keezen, mens erger je niet... De spellen zijn aanwezig, u vult met elkaar de middag in. Het is leuk als u er om 13.30 uur bent, zodat iedereen gelijk kan starten. 
Wanneer & waar: vanaf september t/m juli, elke 1e zondag vd maand van 13.30 - 16.00 uur in het Spectrum.
Kosten: € 1,50 p.p. per keer; consumpties voor eigen rekening.

Bordspelavond (18+)

Het spelen van gezelschapsspelletjes samen is weer helemaal hot. Telefoons weg, televisie uit en echt even tijd doorbrengen met elkaar. Een paar korte (kaart)spelletjes of een spel dat de hele avond in beslag neemt, alles is mogelijk. Het kan fijn en makkelijk zijn om thuis te spelen, maar gezamenlijk met (nieuwe) vrienden, maakt het nóg leuker. Elke eerste zaterdagavond van de maand start om 19.00 uur start een bordspelavond voor volwassenen in buurtcentrum het Spectrum (Lauraplein 1 in Heemskerk). We spelen diverse toegankelijke spellen zoals Azul, Codenames, Ticket to Ride of Carcassonne, maar ook voor de fijnproever is er wel iets te spelen. Nieuw of juist veel speelervaring? Iedereen is welkom! De organisatie zorgt ervoor dat de deelnemers op gepaste afstand van elkaar kunnen meedoen. Van te voren aanmelden kan, maar mag ook aan de deur.
Komende data: 7 augustus, 4 september, 2 oktober, 6 november
Kosten: € 1,50 per keer (exclusief consumpties). 
Voor meer informatie: Tine Smits, 06 411 31 507 of 

Partners van mensen met dementie of autisme

MET Heemskerk biedt verschillende mogelijkheden aan voor deelgenotengroepen. Hierbij werken we samen met bijvoorbeeld de Zorgspecialist (Odense) en andere partners in de regio. Heeft u belangstelling voor een deelgenotengroep, dan kunt u contact opnemen met Ingrid Dudink: 06-48457632.

KomBinnen!

Als je trek hebt in koffie of thee, als je een luisterend oor zoekt of vragen hebt, wees welkom bij Kombinnen! Ervaren vrijwilligers zorgen voor ontspanning binnen een veilige en fijne sfeer. Wanneer dit nodig is, is er een beroepskracht aanwezig. Er zijn geen verplichtingen, je kunt alleen even ‘zijn’ en rustig op adem komen, jouw vragen stellen en jouw zorgen delen. KomBinnen! is voor mensen die graag eens met iemand anders van gedachten wisselen over iets, hun ei kwijt willen. Bent u eenzaam of alleen, heeft u een verlies meegemaakt of een blijvende ziekte? Dan is het fijn om eens met iemand hierover te kunnen praten. Iemand die zonder oordeel of mening luistert. Waar u vriendelijk ontvangen wordt en aandacht krijgt. Voor mensen die mantelzorger zijn, beginnende geheugenproblemen hebben of gewoon hun verhaal willen vertellen. Want iedereen heeft een verhaal. Als u dat wilt delen bent u welkom. Kom binnen bij Kombinnen!
Buurtcentrum de Schuilhoek, Van Bronckhorststraat 1, Heemskerk.
Wanneer:     Elke vrijdag van 9.30 uur tot 11.00 uur
Kosten:        Deelname € 1,- per persoon, inclusief een kopje koffie/thee
Aanmelden:   Ingrid Dudink, 06 484 576 32 of