Bij deze ontmoetingsactiviteiten bent u van harte welkom

MET Heemskerk is weer gestart met activiteiten. I.v.m. de Corona maatregelen dient u zich altijd vooraf aan te melden bij de contactpersoon. Volgt u in het buurtcentrum a.u.b. de juiste route. Bel af wanneer u verkoudheidklachten of koorts heeft. 


Alleen is ook maar alleen

Activiteit waar u andere mensen kunt leren kennen om samen leuke dingen te ondernemen zoals wandelen, fietsen, koffie drinken of zwemmen. Het gaat niet om liefdesrelaties, maar om vriendschap. Want: samen is leuker dan alleen!
Wanneer & waar: woensdagmiddag 17 februari, 14 april en 16 juni. Zondagmiddag 14 maart, 16 mei en 18 juli. Van 14.00 tot 15.30 uur in het Spectrum;
Kosten: € 1,- en het eerste kopje of thee is gratis.
Vooraf aanmelden verplicht via Gönül Güler 06 245 203 26 of Ingrid Dudink 06 484 576 32.

Spelletjesmiddag op Zondag

Voor iedereen die houdt van gezelschapspellen; sjoelen, rummikub, kaarten, keezen, mens erger je niet... De spellen zijn aanwezig, u vult met elkaar de middag in. Het is leuk als u er om 13.30 uur bent, zodat iederen gelijk kan starten.
Wanneer & waar: 4 oktober t/m juni (1e zondag vd maand) van 13.30 - 16.00 uur in het Spectrum.
Kosten: € 1,50 p.p. per keer; consumpties voor eigen rekening.

Buurtkoffie Hart van Heemskerk

De koffie staat klaar om gezellig met buurtgenoten samen koffie te drinken. 
Wanneer & waar: elke laatste maandag van de maand van 10.00 tot 11.30 uur in het Spectrum.

Buurtkoffie Boven de Baandert - Heliomare tijdelijk in het Spectrum

Een samenwerking van buurtteam, Heliomare en Welschap. Gezellige contacten voor buurtbewoners. Er wordt koffie en thee geschonken en door leerlingen van de school iets lekkers gebakken/gemaakt. Dit alles is verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding. Klik hier voor meer informatie
Wanneer & waar: woensdagen 4 en 18 november en 2 en 9 december 2020 in het Spectrum, Lauraplein 1.

Partners van mensen met dementie of autisme

MET Heemskerk biedt verschillende mogelijkheden aan voor deelgenotengroepen. Hierbij werken we samen met bijvoorbeeld de Zorgspecialist (Odense) en andere partners in de regio. Heeft u belangstelling voor een deelgenotengroep, dan kunt u contact opnemen met Ingrid Dudink: 06-48457632.

KomBinnen!

Als je trek hebt in koffie of thee, als je een luisterend oor zoekt of vragen hebt, wees welkom bij Kombinnen! Ervaren vrijwilligers zorgen voor ontspanning binnen een veilige en fijne sfeer. Wanneer dit nodig is, is er een beroepskracht aanwezig. Er zijn geen verplichtingen, je kunt alleen even ‘zijn’ en rustig op adem komen, jouw vragen stellen en jouw zorgen delen. KomBinnen! is voor mensen die graag eens met iemand anders van gedachten wisselen over iets, hun ei kwijt willen. Bent u eenzaam of alleen, heeft u een verlies meegemaakt of een blijvende ziekte? Dan is het fijn om eens met iemand hierover te kunnen praten. Iemand die zonder oordeel of mening luistert. Waar u vriendelijk ontvangen wordt en aandacht krijgt. Voor mensen die mantelzorger zijn, beginnende geheugenproblemen hebben of gewoon hun verhaal willen vertellen. Want iedereen heeft een verhaal. Als u dat wilt delen bent u welkom. Kom binnen bij Kombinnen!
Buurtcentrum de Schuilhoek, Van Bronckhorststraat 1, Heemskerk.
Wanneer:     Elke vrijdag van 9.30 uur tot 10.30 uur
Kosten:        Deelname € 1,- per persoon, inclusief een kopje koffie/thee
Aanmelden:   Ingrid Dudink, 06 484 576 32 of